در بخش اول به چند ماده غذایی که باعث ترش کردن می شوند اشاره کردیم، در ادامه علاوه بر توضیح و معرفی مواد غذایی تحریک کننده اسید معده، به روش های درمان طبیعی ترش کردن هم می پردازیم:

در بخش اول به چند ماده غذایی که باعث ترش کردن می شوند اشاره کردیم، در ادامه علاوه بر توضیح و معرفی مواد غذایی تحریک کننده اسید معده، به روش های درمان طبیعی ترش کردن هم می پردازیم:

آجیل

پسته، بادام، فندق و … سرشار از چربی های سالمی مثل امگا ۳ هستند، اما با این حال چربی هستند! و چربی ها باعث اسیدیته می شوند.

آجیل

گوشت

گوشت سرشار از چربی بوده و باعث ترش کردن می شوند. گوشت های بدون چربی مثل ماهی و سینه مرغ را جایگزین این گوشت ها کنید.

گوشت1

چای و قهوه

نوشیدن یک فنجان چای یا قهوه در روز مشکلی ایجاد نمی کند، اما بیشتر از آن می تواند باعث اسیدیته شود. بهتر است سه فنجان چای یا قهوه را با یک فنجان چای گیاهی جایگزین کنید.

قهوه

گوجه فرنگی، پرتقال و دیگر مرکبات

حتی با وجود اینکه این مواد فوق العاده سالم هستند، اما به شدت اسیدی می باشند، به خصوص اگر با معده خالی مصرف شوند.

مرکبات

نعناع

اکثر افراد دوست دارند در طول روز قرص های نعناع بخورند، اما نعناع باعث اسیدیته شده و همچنین دریچه پایین مری را شل کرده و اجازه می دهد اسید معده خیلی راحت تر به س��ت بالا حرکت کند.

نعناع

روش های خانگی برای درمان ترش کردن

آب و عصاره لیموترش
عصاره لیموترش با وجود اینکه بسیار اسیدی است، اما وقتی با آب مخلوط می شود، قلیایی شده و اسید معده را خنثی می کند. پس بعد از مصرف غذاهای سرخ کردنی و پرادویه، یک لیوان آب و عصاره لیموترش بنوشید.

آب-و-لیموترش

آب نارگیل
آب نارگیل اسید معده را قلیایی می کند. همچنین ماده مخاطی تولید می کند که معده را پوشانده و از آن در برابر اسید محافظت می کند.

سیب، هندوانه، موز و خیار
این خوراکی ها درمان های خوبی برای ترش کردن هستند. با غذا خیار بخورید یا بعد از غذا یک لیوان عصاره هندوانه بنوشید یا در طول روز سیب یا موز بخورید.

عصاره-هندوانه

ماست
ماست خنک بوده و سوزش سینه را آرام می کند. اگر غذای تند می خورید، همراه آن ماست یا دوغ مصرف کرده تا از ترش کردن پیشگیری کنید.

شیر
نوشیدن یک لیوان شیر سوزش سینه را تسکین می دهد، اما مراقب باشید که زیاده روی نکنید. یادتان باشد شیر بدون چربی یا کم چرب بنوشید، زیرا چربی زیاد آن می تواند خود باعث ترش کردن شود.

منبع: نوین زی

Share the post "کدام مواد غذایی باعث ترش کردن می شوند؟ (و روش های خانگی مقابله با آن) (بخش دوم)"

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Pinterest
  • LinkedIn
  • E-mail

Related posts:

  1. کدام مواد غذایی باعث ترش کردن می شوند؟ (روش های خانگی مقابله با آن) (بخش اول)
  2. کدام مواد غذایی باعث زردی دندان ها می شوند؟
  3. کدام مواد غذایی باعث زردی دندان ها می شوند؟
  4. کدام مواد غذایی را نباید دوباره گرم کرد؟
Tweet کدام مواد غذایی باعث ترش کردن می شوند؟ (و روش های خانگی مقابله با آن) (بخش دوم) - تصویر 8
کلمات کلیدی :
نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه