نکات کلیدی و طلایی برای پخت کیک عالی

نکات کلیدی و طلایی برای پخت کیک عالی ، را برای شما عزیزان و کاربران محترم مجله دلگرم قرار داده ایم , با مجله دلگرم همراه باشید.

 

نکات کلیدی و طلایی برای پخت کیک عالی

 

 

نکات کلیدی و طلایی برای پخت کیک عالی


- قبل از آماده کردن مواد کیک، فر را روشن کنید تا گرم شود.

- آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک کنید تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.

 

- بکینگ پودر را در یخچال نگهداری کنید تا خاصیت خود را از دست ندهد و موقع پختن کیک آن را با آرد مخلوط و الک کنید و بعد از اضافه کردن آن ها، مخلوط را زیاد هم نزنید.

 

- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.

 

- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی شما خشک می شود.

 


- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.

 


- برای آن که کشمش و گردو به طور یکنواخت در همه جای کیک پخش شود و به ته کیک نرود، قبل از اضافه کردن به مواد کیک آن ها را در کمی آرد بغلتانید.

 
 

- هیچ گاه کیک داغ را از قالب جدا نکنید تا خرد نشود.

 


- اگر کیک شما سوخت اجازه دهید تا به طور کامل سرد شود سپس قسمت های سوخته را با چاقو بتراشید و روی آن را با خاکه قند و دارچین، خامه یا مربا پوشش دهید.

 

 

کیک به اندازه کافی پف نکرده است:

     اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)
     میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.
     دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.
     هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.
     کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.
     بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.
     میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.
     اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.
     قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.

 

 

رویه کیک چسبنده است :

     روی کیک در حالیکه هنوز گرم بوده پوشانده شده است.
     میزان مایعات مورد استفاه در کیک زیاد بوده است.
     کیک به اندازه کافی پخته نشده است ( می تواند ناشی از کوتاه بودن مدت طبخ یا کم بودن دمای فر باشد)

 

 

کیک حالت خیس دارد:

     کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.
     کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.
     نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده ، زیاد بودن شکر ، مایعات و چربی می تواند باعث این حالت شود.

 

 

کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی است :

     دمای فر بسیار بالا بوده است.
     مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می شود)
     میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

 

 

کیک ظاهری چروکیده و جمع شده دارد:

     قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.
     قالب بیش از حد چرب شده است.
      مواد بیش از حد مخلوط شده است.
     مقدار مایعات زیاد بوده است.


     کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ) خوابیدن پف کیک
     هوادهی مواد به درستی انجام نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.


     پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)
     میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار مایعات نامتناسب بوده است.
     قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.
     کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.


     در فر قبل از پخت باز شده است.
     دمای فر کم بوده است.


     مقدار بکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بکینگ پودر و یا یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین در نظر گرفته می شود)


     بعد از افزودن آرد خمیر زیاد مخلوط شده است.

 

 

 

گردآوری: مجله اینترنتی دلگرم

نظرات بییندگان :

بهترین مشاغل و خدمات شهر خود را ، در سایت نشونه پیدا کنید.

مشاهده سایت نشونه